2 - 3 Maart - Dag 21&22
Door: Henk Spijkerman
Blijf op de hoogte en volg Henk
03 Maart 2013 | België, Namen
De volgende dag op weg naar Dinant na een goed ontbijt. Nadat ik door Eelco op de route word afgezet nemen we afscheid van elkaar wat uiteraard wel indrukwekkend is. Na eerst 3 weken gelopen te hebben met een fijn weekend als toegift, wordt het nu andere koek, elkaar 3 maanden niet zien. Maar dat was geen nieuws en vooruit met de geit.
Ik geniet van de schitterende omgeving in de Ardennen en rond 14.30 uur kom ik aan in Dinant om direct naar de VVV te gaan voor overnachting in de volgende plaats Philipville. Daar blijkt dat dat niet eerder dan morgen kan en met de wetenschap dat ik op de voor mij gereserveerde locatie ook nog niet terecht kan, maakt het weer een beetje spannend. Morgen maar weer zien wat de dag ons dan brengen zal.
03 Maart 2013 - 20:20
TRUDA:
HALLO HENK -
03 Maart 2013 - 20:25
Truda:
soms druk ik wel eens te snel op de knop dus poging twee.Heb je genoten van je bezoek vast wel
het is zomaar voorbij he. Ze hebben je weer op de route gezet en moet je echt alleen verder al ben je met alle mensen om je heen bijna nooit alleen hou je goed en pas goed op je zelf -
03 Maart 2013 - 23:12
Liana:
Wat een mooie foto van jou en joke.
Plak die maar aan de binnenkant van je schelp. Dan kun je onderweg genieten van wat je dierbaar is, je zal het nog wel eens nodig hebben. ;)
04 Maart 2013 - 00:26
Anneke:
Ha Henk,
Heerlijk zo"n leuk weekend met je familie. En nu er weer tegenaan. Ja, spannend maar ook leuk!
Er zijn veel mensen die in gedachten met je mee reizen en aan je denken! Het ga je goed en we volgen je.
Een tuut uit Noordwolde, Anneke
04 Maart 2013 - 10:16
Elly Koopman:
Na 3 weken voor de tweede keer afscheid nemen....... Dat valt niet mee. Hoop, dat niet alleen je lijf, maar ook je mind meewerkt om het vol te houden en je niet tè veel heimwee naar huis zult krijgen!
Goed idee van Liana om die mooie foto van jou en Joke dichtbij je te hebben.
Oh ja, heb afgelopen zaterdag op de informatiemiddag voor nieuwe leden van het Genootschap jouw link aan hen gegeven. Vonden ze harstikke leuk om je op deze manier te volgen en te lezen wat je zoal meemaakt onderweg.
Henk, alle goeds weer gewenst en Buen Camino.
04 Maart 2013 - 14:14
Bestuur Elfstedenwandeltocht:
Beste Henk,
We zullen je missen bij onze tocht in mei! Maar je bent nu met nog grootser dingen bezig en wij wensen je namens bestuur, vrijwiliigers en deelnemers van de Elfstedenwandeltocht heel veel succes!
Geniet er van en denk in mei even aan Friesland! -
04 Maart 2013 - 20:08
Bert Wagenaar:
Hoi Henk,
Vandaag een goed gesprek met je zwager Leo gehad.
Totn hebben we het ook over je leeftijd gehad.
Dat kwam door het verslag van een paar dagen terug.
Jij geeft aan dat mensen boven de zeventig geen sex hebben in Nederland.
Wat weet jij daarvan je bent nog maar net droog achter je oren met je zestig jaar.
Dus in vervolg wel even nadenken wat je schrijft in je verslagen.
Henk ik wens je verder een goede reis want nog even en België ligt ook achter je.
Heel veel wandelplezier.
Misschien is het nog moglijk dat je linksaf gaat richting Italië.
Ze zoeken een moderne paus misschien is het wat voor je.
Groet Bert Wagenaar. -
04 Maart 2013 - 20:34
Willie:
Hoi Henk
Na een mooi weekend met Joke is nu het echte werk weer begonnen.
alleen, je zelf, en je eigen (ben je toch met zijn drieen )grgrgrg
Je heb gelukkig prachtig weer.
onze rugzakken staan ook al klaar,alleen nog water en eten er in.
we hebben er een hoop uitgedaan we hebben zonder water en eten, jan 9 kg en ik 8kg.
BON CAMINO Jan en Willie