Boek Santiago, titel: Later bestaat niet - Reisverslag uit Akkrum, Nederland van Henk Spijkerman - WaarBenJij.nu Boek Santiago, titel: Later bestaat niet - Reisverslag uit Akkrum, Nederland van Henk Spijkerman - WaarBenJij.nu

Boek Santiago, titel: Later bestaat niet

Door: Henk Spijkerman

Blijf op de hoogte en volg Henk

12 November 2014 | Nederland, Akkrum

Hallo allemaal.
Hier weer nieuws uit Akkrum.
Ik ben nu inmiddels bijna 18 maanden thuis na mijn reis naar Santiago. De draad weer helemaal opgepakt in deze toch wel hectische maatschappij. Maar ja, we kunnen ook niet voor half geld gaan. Ik ben wel enorm blij met de ervaring van het pelgrimsleven, zeer bijzonder en dat smaakt naar meer.
In 2016 is het de bedoeling om naar Rome te gaan dus ik zit nu al in de voorbereiding van deze tocht.
Het boek over mijn reis is een succes en ik heb inmiddels een tweede druk besteld. Voor degene die interesse hebben, meld je aan via deze site en het wordt je toe gestuurd. De opbrengst is voor het goede doel, namelijk de ten openstelling van de Maria kapel in Heereveen. Een plaats om tot bezinning te komen of te overwegen hoe je in het leven staat. Voor veel mensen een behoefte pur sang.
Iedereen ten slotte het beste toegewenst en vast tot later.
Groeten uit Akkrum,
Henk

• 12 November 2014 - 18:45

Nel En Loek:

Hierbij deze wi ik graag het tweede boek bestellen.

Gr Loek en Nel

• 12 November 2014 - 18:48

Age En Thea:

Dag Henk,

Dit voelt weer als vanouds we missen je dagelijkse belevingen, maar het is fijn om je iedere keer te kunnen ontmoeten.

• 12 November 2014 - 19:03

Mieke En Ronald:

Hallo Henk,

Ik heb genoten van je boek, heb het gelezen in Spanje toen we daar de 4Daagse van Marbella vorige maand liepen. Heb je hele avontuur, over je schouder, mee mogen beleven en zie er nu al naar uit om dat in 2016 op je reis naar Rome opnieuw te beleven (Ja, toch?).

Groeten uit Malden

• 13 November 2014 - 00:32

Liana:

Wat mooi dat er zoveel belangstelling is voor je boek, dat er al een 2de druk nodig is.
    En de Mariakapel is ook een mooi doel.
    Wie weet wordt dat ook nog eens een pelgrimsplaats.

• 14 December 2014 - 21:13

Jaap Leenstra:

Hoi Henk ,

vrijdag je boek gehad om te lezen van mijn broer Dick

herlijk om te lezen en compliment voor het behalen van deze fantastische tocht
    Ik ben zelf van plan te gaan in maart 2016

mocht je nog tips hebben altijd welkom en.. succes met de tocht naar Rome

vr gr Jaap Leenstra

p.s ben een goeie kennis (vriend van je broer Frans)

• 14 December 2014 - 21:20

Jaap Leenstra:

E mail adres is deze jpw.leenstra@gmail.com

• 25 April 2015 - 16:49

Jeanette:

Henk, hoe kom ik aan je boek?

• 04 Februari 2016 - 00:18

Ronald Drost:

Henk, ik zo je boek graag willen lezen en een bijdrage aan het kapel geven. Ronald

• 16 Januari 2017 - 14:14

Tini Roozendaal:

Hallo Henk Spijkerman,
    Ik wil je graag iets vragen over je reis naar Santiago de Compostella. Zou je mij een mail kunnen sturen op onderstaand mailadres?

Ik hoop spoedig van je te horen.

Met vriendelijke groet,
    Tini Roozendaal