1 Mei - Dag 81
Door: Henk Spijkerman
Blijf op de hoogte en volg Henk
01 Mei 2013 | Spanje, Estella
Niet naar Santo Domingo maar naar Los Argos, foutje.
Niet zo lang maar een zware rit vooral in het begin.
Heuvel op en heuvel af wat een feest. Soms denk ik wel eens wat doe ik hier maar het hoort er allemaal bij en soms ook weer wat heimwee, wat is het fijn om in Spanje te zijn. Dat is het zeker maar het gaat allemaal niet zo maar. Echter we zeuren niet want onderweg beleef je van alles. Dat kan ik allemaal niet verwoorden, helaas pindakaas. Eenmaal aangekomen in Los Arcos ben ik direct doorgereisd met openbaar vervoer naar Logrono een heel mooie en grote stad met een prachtige kathedraal die helaas gesloten is, Joost mag weten waarom. Onderweg kwam ik nl iemand tegen uit Zuid Amerika om uitleg te vragen hoe daar te komen.
Guillaume, zijn naam, moest er toevallig ook heen, spreekt ook nog Spaans, en binnen de kortste keren waren we gearriveerd. Direct een hotel geregeld, alles was nl al vol, en voor je het weet zit je samen op de kamer met iemand uit zuid Amerika. Ce la vie.
Vanavond uit eten, pelgrimsmenu voor € 10, met nog drie andere onderweg zijnde lui dus dat wordt wel weer interessant . De reden dat ik door reis is dat ik anders niet uit kom met de komende routes, scheelt me ook niks na 2100 kilometer. Morgen op naar Najera wat een vette klus wordt maar geen zorg we zien wel weer wat die dag mij weer brengen zal.
Ik loop inmiddels al weer enkele dagen alleen wat ook wel weer fijn is. Route boekjes heb je nu niet nodig, gewoon de andere pelgrims volgen. Com ci com ca.
02 Mei 2013 - 14:22
Wim Haarsma:
Hallo Henk, je gaat als een speer, alleen maar diep respect van ons allen. In dit geval van onze hele familie, we zijn samen op vakantie. Ook de groeten van ons moeder, ze vindt het geweldig wat jij voor elkaar bokst.
Komende zondag laatste thuiswedstrijd en dan hopelijk voldoende punten om de play offs te bereiken.
Ben je nog veel teleurgestelde barca en Madrid fans tegengekomen?
Wat een stunt hè?
Henk, zet hem op! We blijven je volgen en genieten van je verhalen!
Wim en familie -
02 Mei 2013 - 18:43
Nico En Ans :
Hoi Henk
We hebben heel veel bewondering voor je ,Maar dat je het gister had dat je naar Santo Domingo ging dat was wel erg snel , maar inmiddels ben je toch een etappe met de bus gegaan ,Dat de Kathedraal dicht was is wel om dat het 1Mei was Heb je wel het ganzenbord naast de Kathedraal gezien in het teken van de Camino ,Als je in Santo Domingo in de Kathedraal ben hoop ik dat de haan voor je gaat kraaien dat brengt geluk
Buen Camino Nico en Ans.
02 Mei 2013 - 20:40
Jaap En Jannie Feenstra:
Hallo Spijkerman
Ik volg u al dagen enspreek de jongens ook zo nu en dan
Geweldige prestatie hoor ga zo door groet Jannie Feenstra en ook namens mijn man hoor