13 Februari - Dag 4
Door: Henk Spijkerman
Blijf op de hoogte en volg Henk
13 Februari 2013 | Nederland, Dalfsen
Na een goede nachtrust en een heel gezellige avond met de ouders van Arnoud ben ik vanmorgen vertrokken om 10.00 uur. Wel een beetje laat maar de ouders van Arnoud wilden graag nog afscheid nemen en dat was een wederzijds genoegen. Geweldig lieve hartelijke mensen, je zal het maar treffen. De route was bijzonder mooi door de bossen. Helaas was er onderweg niets open of het lag te ver van de route af dus echt een dag op mezelf. Heb je tenminste alle tijd om over dingen na te denken maar tijdens het wandelen denk ik over het algemeen aan niets.
Gewoon lopen en de hersens laten rusten, het is maar hoe je het doet en ervaart. Om 17.00 uur ben ik aangekomen in Olst om direct maar een goud gele rakker te verorberen, want het is weer afzien, maar het zijn wel de krenten in de pap.
Nu maar gauw naar het logeerkamer op de stationsweg en dan zullen we zien wat de avond en de dag van morgen ons weer brengen gaat.
14 Februari 2013 - 10:06
Sjoouke Visser:
Henk,
Heel leuk om te lezen hoe het je allemaal afgaat. Wij zullen elke dag even je blog lezen en wensen je veel succes.
Gr. Sjouke en Elizabeth en kids -
14 Februari 2013 - 10:07
Gosse:
Henk, mooie verslagen
14 Februari 2013 - 10:34
Apple:
Hoi Henk,
Je bent al goed op weg lees ik.
Succes voor de nog vele kilometers maar ik
weet eigenlijk wel zeker dat jou dit gaat lukken
met zo'n doorzettingsvermogen .
En inderdaad goed blijven drinken!
Tot later!
Appie Kamstra -
14 Februari 2013 - 11:17
Cees Wetter:
Heyyy Henk,
Fantastisch...nog maar pas weg en nu al zoveel mooie indrukken en contacten gehad. Wat een schat aan ervaringen zal jij in je rugtas meesjouwen op je terugreis.
Heel eerlijk......benijdt ik (cees) je wel hoor vriend in dit opzicht.
Lekker de vrije wereld in, je verstand even op nul zetten en alles op je af laten komen.........
Kan natuurlijk niet op elk moment, maar je koppie lekker legen in de vrije natuur en de nieuwe indrukken op je in laten werken lijkt me fantastisch.......
Vanaf moment dat je afscheid hebt genomen en je reis bent begonnen ben jij het gesprek van de dag hier in huize Wetter.......waar zou Henk nu lopen, waar en hoe zal hij de nacht doorbrengen enz enz.
Mooi om te lezen hoe het thuisfront het op deze manier verwerkt en ons op afstand laat meegenieten......super!
We blijven je volgen ...geniet en veilige reis vriend!
Veel liefs Ria & Cees -
14 Februari 2013 - 11:38
Cees Wetter:
PS.....Trouwens leuke foto van de ' Lakervelders', voor de liefhebbers van een zéér smakelijk stukje Ouderwets Hollandsch vlees (ras). -
14 Februari 2013 - 11:41
Aagje Van Hilst:
Wat leuk Joke, dat je ons hebt doorgegeven hoe we Henk kunnen volgen.
Een vriendin van ons liep in 2004 vanaf 't Veld naar Santiago.
Halverwege haar looptocht zijn Frans en ik, samen met een zus van mij en een zus van de vriendin naar Le Puys en Valey ( weet even niet meer hoe je dat precies schrijft) gereden en hebben toen een week met haar meegelopen.
Was heel bijzonder.
Veel mensen beginnen in Le Puys.
Super hoor, dat Henk van huis uit is gegaan.
We zullen hem volgen.
Frans en Aagje
Nieuwe Niedorp -
14 Februari 2013 - 12:00
Femke Smits:
Hoi Henk,
Leuk dat je een reisverslag gaat bijhouden. Ik wens je heel veel plezier en geluk. Geniet van de prachtige tocht en alle mensen die je gaat ontmoeten.
Femke Smits -
14 Februari 2013 - 12:30
Stan:
Hoi Pake,
Morgen vieren we feest op school.
Want de juffen zijn jarig! Ook heb ik mijn rapport gekregen heit en mem zeiden dat
Ik een goed rapport had.
Groeten Stan -
14 Februari 2013 - 12:35
Jolande Slootheer Vd Burg:
Hallo Henk,
Via FaceBook gezien dat je aan deze tocht begonnen bent. Super hoor!! Ik volg je berichtjes, leuk om te lezen van jouw ervaringen. Succes en veel plezier
Jolande -
14 Februari 2013 - 12:52
Tjitte En Boukje Nijdam:
He Henk, we hopen dat alles zo blijft gaan als dat tot nu toe het geval is[denk het wel]. Heb met plezier je eerste verslagen gelezen. Goede reis -
14 Februari 2013 - 13:16
Annia Engel:
hallo Henk en Joke
Leuk dat we Jou op deze manier kunnen volgen.
Ik denk er elke dag aan
Wat was het mooi zondag in de kerk.
ik blijf je dagelijks volgen.
Succes liefs Annie. -
14 Februari 2013 - 14:11
Grietje Dantuma:
Hoi Henk,
Vanaf dit blog wensen wij je: Heel veel succes met deze tocht!! We weten dat je er ontzettend veel zin in hebt. Dus GENIET!!. ( Ik had 17 febr. genoteerd dus een grote verrassing dat je al onderweg bent.)
We zullen je blog volgen!!
Jan en Grietje Dantuma -
14 Februari 2013 - 16:00
Jouke En Joke:
Hoi Henk,
Wat heb je al veel indrukken opgedaan en wat kun je nog veel verwachten....!
We hebben je eerste verslagen gelezen en we zullen je blijven volgen.
Hoop voor dat het weer niet al teveel tegenzit.
Heel veel succes .
Hartelijke groeten, Jouke en Joke. -
14 Februari 2013 - 17:47
Bert Wagenaar:
Hoi Henk,
Ik heb gisteren contact met Joke gehad.
Vandaag heb ik met je zwager Leo over de reis gesproken.
Ik moet zeggen je hebt al een barre week achter de rug.
Zaterdag ga ik met mijn loopmaat Arie wandelen en half maart
zal ik Joop Ooijevaar doorgeven dat we goed voor je moeten bidden.
Ik heb me net opgegeven voor de Stille omgang.
Alleen het woord stille omgang begrijp ik niet zo goed want het nooit stil
tijdens deze tocht.
Henk veel sterkte en ik blijf je volgen omdat ik in 2015 deze wandeling ga lopen.
Hou je taai en veel wandelplezier.
Bert. -
14 Februari 2013 - 18:22
Liana:
Hoi Henk,
Via facebook ben ik achter deze site gekomen. Ik wist me nog te herinneren dat je op de verjaardag van mijn manlief zou vertrekken.
Je bent al een echte pelgrim, je bent al eens van de route afgeweken. Dat zal vast nog wel vaker gebeuren.
Ik wens je heel veel plezier op de meest bijzondere reis van je leven.
groetjes Liana
14 Februari 2013 - 19:02
Renata En Pe :
Zet em op Henk. Je hebt wel echt Hollands winterweer. Denk maar ff aan die bouwvakkers die elke dag in dit weer staan. Succes jongen
Kus uit Wogmeer
Bon voyage -
14 Februari 2013 - 19:07
Appie De Zwart Uit Burgum:
Hoi Henk,
Ik hoop dat je geen last hebt van de sneeuw en de harde wind.
En ik hoop dat je geen gebruik hoeft te maken van mijn cursus die ik aan jou heb gegeven.
Geniet en ga een boek schrijven, dat lijkt mij heel interessant om dat dan te lezen.
Vriendelijke groet,
Appie de Zwart Rode Kruis Leeuwarden -
14 Februari 2013 - 19:26
Leo En Tiny Kroon:
Spijkie,
Ja jongen je reis is begonnen.Eindelijk.Je ziet er ook echt uit als een pelgrim, kan niet missen.
Geen mooi weer vandaag maar dat hoort ook bij het pelgrimeren, lekker afzien.
We wensen je heel veel plezier en kracht toe om deze tocht te volbrengen en we volgen je hoor op deze site.
Dikke tuut en weltrust voor straks in n lekker warm bedje.
14 Februari 2013 - 20:07
Hans Langedijk:
Hoi Henk,
Ik heb de verslagen nog niet gelezen, ga ik straks doen. Olst is de geboorteplaats van enkele Edelijnen, dus ook daar Akkrumer roots. Vooral veel plezier met de wandeling, geniet van de rust, neem af en toe een terrasje, groeten Hans Wimke en Koen. -
14 Februari 2013 - 21:38
Deborah En Rene:
Hoi Ome Henk,
Wat een bijzondere ervaring moet dit zijn! Heel leuk dat u dit gaat doen. Leuk om zo de verhaln van een afstand te kunnen volgen. Wij kijken al uit naar alle andere wandel verhalen.
Succes!
Groetjes Rene en Deborah