9 Maart - Dag 28 - Reisverslag uit Wasigny, Frankrijk van Henk Spijkerman - WaarBenJij.nu 9 Maart - Dag 28 - Reisverslag uit Wasigny, Frankrijk van Henk Spijkerman - WaarBenJij.nu

9 Maart - Dag 28

Door: Henk Spijkerman

Blijf op de hoogte en volg Henk

09 Maart 2013 | Frankrijk, Wasigny

Vandaag op naar Banzancourt: afstand 27 kilometer.

Vanmorgen terug gebracht door Jos op de route. Bij het gemeentehuis nemen we best wel emotioneel afscheid van elkaar en vervolgen we onze reis. Ook nu kunnen we weer terug zien op bijzondere momenten met deze lieve mensen. Geheel anders dan gemiddeld maar daarom zeker niet minder. Het heeft heel veel indruk gemaakt op ons. Zulks moet je mee maken om te kunnen begrijpen.
Helemaal geweldig!!!! De route is in zekere zin natuurlijk heel mooi, maar zo uitgestrekt en echt 15 km lang zie je totaal niemand. In de dorpen niets, op het platteland zo oneindig ook helemaal niets.
De laatste 5a6 km konden nergens ook maar iets kopen. Effies een bakkie halen, vergeet het maar. Moe en even rusten als het regent, nou wat denk je. Waar moet je heen. Gewoon door lopen. Ja , ook dat is het leven van een pelgrim. Maar we zeuren niet en gaan gewoon door.
Rond vijf uur arriveren we doodop de stad, checken in, even eten en snel naar bed. Morgen op naar Reims. Daar gaan we zeker de kathedraal
bezichtigen en de kerk of St. Jacques. We zullen zien wat die dag ons weer brengen zal.

• 10 Maart 2013 - 11:53

Otte Verbeek:

Hoi Henk,
    Lees nu al een tijdje je prachtige verhalen.
    Een hele onderneming, respect daar voor, ik doe het je niet na!
    Veel succes en ik blijf je volgen.
    Groeten uit burdaard.
    Otte en ineke Verbeek

• 10 Maart 2013 - 12:52

Eva En Rocco En Dex:

Hallo Lieve Pake, Hier ligt weer sneeuw en we gaan vanmiddag cakejes bakken.En we gaan ook nog even fietsen. Pake ik mis je wel een heeeeeeeeeele dikke tut van Eva.

Hallo lieve Pake,ik heb zin straks want dan gaan we cakejes bakenen we doen er slagroom op en spikkels dat vind ik erg lekker.Ik ben ook gek op patat is dat ook in Frankrijk? Lekker lopen nog en een heeeeeeeeeeeeele dikke tut van Rocco en ook van Kleine Dex en papa en mama.

• 10 Maart 2013 - 13:06

Piet En Trudy Dudink :

Hallo Henk even een berichtje van ons uit Nibbixwoud
    Wij hebben je verslag gelezen wat een prestatie om dat in je eentje te doen
    We hopen dat je de kracht hebt om het vol te houden
    We blijven je natuurlijk wel volgen
    Veel sterkte voor de komende tijd
    De groete van Piet en trudy Dudink

• 10 Maart 2013 - 15:29

Lies Bemelaar:

Hallo Henk
    Wat leuk dat je met Henk loopt
    Hoe Kan het hè
    Wel Henk het is frappant sinds jij weg bent wint Heerenveen
    Dus lekker in Frankrijk blijven
    In reims is ook een groot champagne huis de moeite waard
    Veel succes en de Gr. Van ons

• 10 Maart 2013 - 15:47

Susan:

Hallo henk! Elke paar dagen checken we even jouw berichtjes, leuk! Wat een doorzettingsvermogen heb jij zeg! en je weet het henk; geweldig dat je dit doet :)). Je weet wel wat we bedoelen! Alshet eens een dag tegenzit gewoon denken aan al die mensen die meelezen en denken aan je! Hou vol en geniet! dikke tuut van suus en tjerk!

• 10 Maart 2013 - 16:20

Francisca:

Fijn om te lezen dat het allemaal goed gaat en je zoveel mooie en bijzonder momenten en mensen ervaart en leert kennen. Maar vast ook pittig, zeker wanneer je klein kinderen schrijven dat ze je zoooo missen. Zo schattig. Ik ben niet zo'n publiekelijk schrijfster, zit wel sinds kort op facebook dus ik ga je zeker " I LIKE'N" Maar voor nu laat ik het erbij. Wens je een hele goede en voorspoedig reis en ik lees graag je verslag.
    Groeten Francisca

• 10 Maart 2013 - 19:55

Truda:

Hoi Henk.
    fijn om te lezen dat het goed met je gaat en gezelschap op de lange kale einden is ook niet zo gek denk ik
    je verslagen zijn leuk om te lezen zo weten we waar je bent. Hier verder alles oke hou je taai .
    Groet Truda

• 10 Maart 2013 - 19:57

Bart Lageweg:

Gisteravond tijdens de wedstrijd sc Heerenveen-PSV op de tribune,de gegevens voor het lezen van je reisverslagen van je zoon gekregen . Ben nu bezig deze te lezen. Bijzonder boeiend. We blijven je vanaf vandaag volgen en wensen je alle succes toe. Wat de wedstrijd betreft, het was prachtig we hebben genoten.
    Henk de hartelijke groeten van Annie en Bart uit Heerenveen

• 11 Maart 2013 - 10:23

Betty En Wim Wouters:

Hoi Henk ; Even de hartelijke groeten van ons uit Akkrum.

We vinden het leuk je te volgen.
    Heel veel plezier en maak er iets moois van.
    Voor je het weet verlies je weer van mij met biljarten.
    Groetjes; het gaat je goed;
    Betty en Wim

• 11 Maart 2013 - 12:44

Gerald Pen:

Hoi Henk, ik was afgelopen donderdag op bezoek bij je jongens. Gaat top met die mannen. Ze vertelden over je reis en je blog. Ik wens je veel succes en hoop dat je veel mooie herinneringen kan toevoegen aan het boek dat "Leven" heet.

groetjes,

Gerald