30 Maart - Dag 49
Door: Henk Spijkerman
Blijf op de hoogte en volg Henk
30 Maart 2013 | Frankrijk, Saint-Pierre-le-Moûtier
Na een heerlijke warme maaltijd en voldoende ingeslagen te hebben voor de volgende dag, in het weekend is er namelijk geen ontbijt dus sla je slag, vroeg uit de veren en eerst naar Bouzait, een gehuchtje, om een nieuwe stempelkaart te halen voor pelgrims. De meneer is mij zeer behulpzaam, biedt mij direct koffie aan en voor onderweg krijg ik nog voldoende fruit mee en een paar gekookte eieren. Dat is nog eens geweldig!!!!
De route is al uitgedokterd door mij en geen probleem. De eerste paar uren is het erg mistig, daar na is het weer prima met af en toe wat regen. Bij aankomst in het pelgrims hotel word ik super ontvangen door de eigenaren, regelen direct overnachting voor de andere dag, nemen de route met me door en daarna maar een lekker biertje pakken. Morgen gaan we naar La Chatre een rit van 30 kilometer, heb ik tenminste wat te doen met de Paasdagen. Nu we het er over hebben, iedereen een zalig Pasen toegewenst uit Frankrijk en morgen maar weer zien wat de dag mij brengen zal.
31 Maart 2013 - 11:34
Lies En Jan:
Hallo kanjer
We wensen je een hele prettige paasdagen
Ver van huis maar we denken allemaal aan je
Jouw club weer gewonnen en nog wel van. Mijn club
Henk de volgende Heerenveen -feijenoord zou ik graag met jou willen zien
Nu Henk houd je goed een diepe buiging voor jou van ons
Gr.jan en lies -
31 Maart 2013 - 12:37
Ans En Nico Den Boer.:
Prestige paas zo te zien zit je goed in je ritmen,en het doet goed dat de Fransen zo behulpzaam zijn ,het aller beste van Nico en Ans Den Boer. -
31 Maart 2013 - 13:28
Jan Hiemstra (Dj "De Cleef" Nieuwjaarsdag):
Gisteren bij Eric-jan gegeten, waarbij jou rit ter sprake kwam.
ik ken jou als een man met een enorme gedrevenheid iets te doen slagen.
dus dat het jouw gaat lukken ben ik zeker van.
Als je terug bent zal je ook zeggen dat wij hier in nederland niet sporen als het gaat om werken .
Uit eigen ervaring die ik/ wij hebben opgedaan in omringende landen tijdens vakanties , hebben onze mede aarde bewoners een iets andere invulling van het leven dan wij nederlanders.
onderweg zal je ervaren wat het woord levensgenieter is.
Dat zal je zeker sterker maken.
Petje af hoor, en net als al die andere schrijver diepe buiging.
Deze wereldreis kunnen ze je nooit meer afpakken, en wordt na de jaren alleen maar mooier.
wanneer ik weer in Akkrum kom en je bent weer thuis kom ik wel eens lang voor de verhalen.
Henk nog veel succes de komende dagen, en geniet ervan.
Groet Jan Hiemstra -
31 Maart 2013 - 14:58
Age En Thea IJsselmuiden:
Van ons ook een ZALIG PASEN toegewenst, in de Paaswake in Heerenveen hebben we vannacht allemaal voor je pelgrimstocht gebeden. -
31 Maart 2013 - 18:20
Sjouke Visser:
Jij ook een vrolijk Pasen. Zet hem op. Je bent een klasbak! -
31 Maart 2013 - 19:58
B.Lageweg:
Beste Henk.
Allereerst goede Paasdagen gewenst. Ik heb gisteravond met je zoons gesproken. Ja zaten op jouw plaats in het stadion. Ondanks de kou hadden we een warme avond.2-0 winst tegen Feijenoord met een geweldige sfeer. Staan nu op de zevende plaats. We zijn erg benieuwd of je nog een thuiswedstrijd in Heerenveen bij kan wonen.
Henk de komende dagen alle goeds toegewenst.
Bart Lageweg