8 April - Dag 58 - Reisverslag uit Limoges, Frankrijk van Henk Spijkerman - WaarBenJij.nu 8 April - Dag 58 - Reisverslag uit Limoges, Frankrijk van Henk Spijkerman - WaarBenJij.nu

8 April - Dag 58

Door: Henk Spijkerman

Blijf op de hoogte en volg Henk

08 April 2013 | Frankrijk, Limoges

Vandaag op naar Flavignac: afstand 28 kilometer.

Gisteravond de stad nog uitgebreid bezichtigt en daarna vroeg naar bed voor de volgende dag. Het zou een dikke klus worden mede vanwege het weer.
Nou, dat hebben we geweten, bakken met water,hagel en harde wind,dat hoort er blijkbaar ook bij.
Met rNoël mij mede pelgrim is het aardig toeven. We lopen ieder ons eigen tempo en na verloop van tijd wachten we elkaar weer op. Voor het lopen van de route is dat wel gemakkelijk,twee paar ogen zien nl meer dan een paar ogen. Hoe verder we in Zuid Frankrijk komen hoe mooier het wordt. Het ziet er allemaal wat levendiger uit en niet zo uitgestorven. Dat maakt het er ook nog wel leuker op.
Om 4 uur arriveren we in Flavignac een klein plaatsje waar wel het nodige aan voorzieningen aanwezig is.
Direct door naar de burgemeester om de sleutel te halen voor de refugio waar we overnachten en voor de stempel, daar zijn we natuurlijk gek op. Vervolgens douchen, kleren wassen en alles drogen vanwege de vele regen, route uitstippelen en
overnachting regelen voor de volgende dag. Of dat lukken gaat dat zal wel, komt altijd klaar maar tot op heden wil het nog niet vlotten. Morgen gaan we naar La Coquille en het laatste nieuws is dat onderdak geregeld is dus maar weer zien wat die dag ons brengen zal.

Henk

Ik ben Henk Spijkerman, ben 10 februari vertrokken richting Santiago de Compostela. Ik hoop hier aan te komen op 27 mei a.s. De gehele reis die ik maak beschrijf ik dagelijks en zou ik graag met jullie willen delen.

Actief sinds 13 Feb. 2013