26 Mei - Dag 106 - Reisverslag uit Santiago de Compostela, Spanje van Henk Spijkerman - WaarBenJij.nu 26 Mei - Dag 106 - Reisverslag uit Santiago de Compostela, Spanje van Henk Spijkerman - WaarBenJij.nu

26 Mei - Dag 106

Door: Henk Spijkerman

Blijf op de hoogte en volg Henk

26 Mei 2013 | Spanje, Santiago de Compostela

Vandaag op naar Santiago: afstand 10 kilometer.

Ik ben gearriveerd, verslag volgt.
Allemaal ge groeten uit Santiago..

• 26 Mei 2013 - 23:28

Franny Van Linschoten:

Het is volbracht jongen! Knap gedaan!

• 26 Mei 2013 - 23:31

Jannie:

RESPECT voor je prestatie! Nu genieten van de overwinning en je gezin.

Groet Appie en Jannie.

• 27 Mei 2013 - 01:39

Frans En Tineke:

Je doel bereikt.
    Helemaal geweldig.
    Veel respect voor jouw lange reis.
    We gaan de verslagen missen elke avond na het werk.

Geniet maar lekker van alles, vooral weer het samen zijn met je gezin.

Groetjes
    Frans en Tineke

• 27 Mei 2013 - 07:33

Natas En Sieb:

Wat een fantastische prestatie, oom! Inderdaad heel veel respect! Geniet lekker na van alles en geniet vooral van het weerzien van het gezin!
    Groetjes Tas en Sieb

• 27 Mei 2013 - 07:34

Gerda Van Miltenburg:

Hallo Henk en Joke en de rest.

Want dat kan ik nu zeggen, hoop dat jullie een mooie dag hebben gehad, maar daar twijfel ik niet aan.
    Geweldig Henk dat je het hem hebt geflikt. Bedankt, en ik denk dat ik mag spreken namens velen, voor je mooie verslagen, zo hebben wij, zittend achter onze pc, heel veel mee kunnen beleven.

Groetjes vanuit Nieuweschoot
    Herman en Gerda

• 27 Mei 2013 - 07:38

Jan Geel:

Hallo Henk.
    Gefeliciteerd met deze bijzondere prestatie.
    Hoop dat je nog een paar mooie dagen daar hebt
    En een goeie terugreis.
    Met veel plezier je verslagen gelezen.
    Groeten jan

• 27 Mei 2013 - 08:10

Jaap En Jannie Feenstra:

Hallo Spijk
    Wat prachtig gedaan en fijn voor Joke dat je weer thuiskomen mag
    Genieten maar en WelThuis.
    gr Jaap en Jannie.

• 27 Mei 2013 - 08:18

Harry En Chris:

Hallo Henk (Jioke en de rest natuurlijk),

Tjonge jonge jonge ,wat een prestatie !!
    Menen wij dat we hier het weekend met elkaar Akkrum weer even op de kaart gezet hebben, maar wat jij gedaan hebt DAT zet ons pas op de kaart. Zo een tocht voltooien is niet mis en met al je (opgeslagen) verslagen hebben we het bewijs voor altijd in handen. Henk Spijkerman deed het !!!!

Henk geniet van alle positiviteit, aandacht en complimenten. Maar vooral ook van Joke, kinderen en kleinkinderen. We zien je spoedig weer in Akkrum en spreken.

Groet,
    Harry en Christina

• 27 Mei 2013 - 08:21

Sandy En Michel:

Hoi ome Henk,

Wat geweldig zeg! We hebben de verslagen altijd met plezier gelezen.
    Nu nog even lekker nagenieten en dan weer naar Akkrum. Tot snel.

groetjes michel en sandy

• 27 Mei 2013 - 09:09

Appie De Zwart Rode Kruis:

RESPECT met grote letters, dat heb je wel verdiend.

• 27 Mei 2013 - 09:13

Alan En Cora:

Henk gefeliciteerd echt diepe respect voor je. Geniet er nu lekker van dat Joke weer lekker bij je is en van de week is het gezin Spijkerman weer compleet.
    Dikke knuffel van ons

• 27 Mei 2013 - 09:22

Hielke De JONG:

Diep respect voor deze man en slager uit Akkrum. Een bijzondere prestatie.
    Via de mails kon je je van dag tot dag volgen, heel veel dank.

Hielke de Jong

• 27 Mei 2013 - 09:25

C.van Iperen:

Henk gefeliciteerd ik heb je verslagen gevolg en met plezier gelezen. Ik had van Gerda en Jos jong gehoord van je mooie trip. Nu ga je weer het gewone leven in dat word wel even wennen. Gr. Cor van Iperen

• 27 Mei 2013 - 09:58

Astrid Goes:

Hoi Henk,

Je hebt je doel bereikt. Wat een prestatie! Dit verdient enorm veel respect!
    Je verslagen heb ik met veel plezier gelezen. Nu maar weer wennen aan het 'gewone leven'.......

• 27 Mei 2013 - 10:15

Cor En Mien V.d. Meer, Akkrum:

Hallo Henk

gefeliciteerd, petje af voor deze prestatie. En nu de belevenissen nog verwerken.!
    Cor en Mien

• 27 Mei 2013 - 10:29

Bart Lageweg:

Dag Henk
    Van harte gefeliciteerd met het volbrengen van deze monster klus. Ga lekker genieten met je vrouw en daarna aftrainen. We danken je voor de dagelijkse verslagen.Hiermee hebben de lezers een goed idee wat voor inspanningen je hebt moeten verrichten.Pet je af en tot ziens in het stadion.
    Bart en Annie

• 27 Mei 2013 - 10:33

Cees Wetter:

In een woord ´´TOP´ man!

Leuk om dagelijks je reis op deze manier vanaf de zijkant mee te mogen maken.
    Deze bijzondere reis zal van invloed zijn op je dagelijkse leventje in Akkrum maat

Weer een doelstelling bereikt..........wat volgt!

Goede reis terug en welkom thuis!

Groet Ria en Cees

• 27 Mei 2013 - 11:00

Annie Engel:

HENK gefeliciteerd met deze prestatie.
    Groetjes aan Joke,dat is ook een kanjer.
    Als de rust is weergekeerd spreek ik je wel weer in het echie.

Groetjes Annie.

• 27 Mei 2013 - 11:22

Betty En Wim:

Henk ;

Gefeliciteerd;

Wat een prestatie, en nu genieten samen met joke en de fam.

Betty en wim wouters

• 27 Mei 2013 - 11:42

Piet Van Den Broeck:

Henk,
    Ik ben het met alle reacties hierboven roerend, nee DIEPROEREND eens.
    Ik roep dan ook heel Akkrum op om woensdag à.s. de vlag uit te steken voor deze
    geweldige prestatie. Doe het maar na!!

• 27 Mei 2013 - 11:51

Jan En Grietje Dantuma:

GEFELICITEERD MET DEZE UNIEKE TOPPRESTATIE. GENIET ERVAN JONGE, SAMEN MET JOKE EEN PAAR DAAGJES SPANJE EN DAN WEER TERUG NAAR IT MOAIE FRYSLÂN. JAN EN GRIETJE FEANWÂLDEN.

• 27 Mei 2013 - 13:47

Willem En Gea Aling - Slagerij Willem Aling:

Henk,

Wat een geweldige prestatie. Gefeliciteerd met dit fantastische resultaat.
    We hopen dat het je veel goeds heeft gebracht. Jouw verslagen hebben wij met veel plezier en respect gelezen. En nou volgende week gewoon weer worst maken? Of heb je daar je mannetjes (zonen) voor?

Goede thuiskomst gewenst en de groeten uit Annen
    Willem en Gea Aling

• 27 Mei 2013 - 13:53

Pelgrim Uit Zoetermeer:

Henk, van harte gefeliciteerd - dit is ook CAMINO he !!!!

veel plezier samen met je vrouw en met het afkicken

we houden kontakt, groeten Leo

• 27 Mei 2013 - 14:53

Mieke En Ronald:

Hallo Henk,

Hier past alleen een hele diepe buiging!!!

Groeten uit Malden,

Ronald

• 27 Mei 2013 - 15:39

Jan Willem:

Henk,

Een diepe buiging voor het maken van deze geweldige tocht! Je hebt het toch maar mooi volbracht!

Groet,
    JW

• 27 Mei 2013 - 16:49

Rintje:

Henk, geweldig man dat je dit hebt voltooid. We hebben je reis gevolg via internet en mem Siep zo ook op de hoogte gehouden. Voorwaar een hele prestatie en natuurlijk ook voor Joke respect dat ze jou zolang moest missen. Groeten van Rintje en Alie en van Siep natuurlijk. (We spreken elkaar vast weer eens.)

• 27 Mei 2013 - 16:55

Truus Vorstermans :

geweldig wat je gedaan hebt geniet er van steek een kaarsje voor me aan ik heb je gevolgd ook te voet tot ziens dikke kus truus uit sevenum

• 27 Mei 2013 - 17:00

Jolanda:

Hoi Henk, jammer dat we elkaar niet meer hebben gezien voor of na de mis. Wij zijn zaterdagavond 23.15 met bus naar Bilbao vertrokken en genieten nu van 2 dagen toeristje spelen. Morgen, dinsdag, vliegen ook wij terug. Bedankt voor de gezellige wandeldagen samen. Groet van Jolanda en Gerrit.

• 28 Mei 2013 - 09:13

Lieuwe En Nickey:

Camino Henk, wat een prestatie, grote klasse.

• 30 Mei 2013 - 11:02

Wilma Bosma:

supersupersuper knap gedaan! Alle lof voor jou hoor! Echt top!