19 Februari - Dag 10
Door: Henk Spijkerman
Blijf op de hoogte en volg Henk
19 Februari 2013 | Nederland, Sevenum
Het belooft een mooie dag te worden maar eerst beginnen we aan een stevig ontbijt. Daarna de rugzak gevuld met ruim proviand waar ik zeer dankbaar voor ben. Een zeer gastvrij onthaal viel mij gisteren tena deel waarvoor hulde, hartelijk dank Truus. Onderweg zijn er diverse mensen die mij aanspreken, ook een automobilist die spontaan stopte en vroeg of ik naar Santiago ging. Tussendoor nog geregeld met Sietze Eelsingh om, die was een midweek in landal ( of hij kon niet zonder me!!) om s avonds wat te drinken en een hapje te eten. De laatste kilometers nog wandelend gezelschap gehad van enkele dames die ook super geïnteresseerd waren in het Santiago verhaal.
Bij aankomst op de Karel Doormanlaan werd ik hartelijk ontvangen door de familie Corneth en had ook daar onmiddellijk een thuis gevoel.
Met Sietze nog een super gezellige avond gehad en daarna op naar bed.
En maar zien wat de dag van morgen naar Roermond ons brengen zal.
20 Februari 2013 - 21:50
Sietze:
Was inderdaad reuze gezellig. Mooi om je enthousiaste reisbelevenissen te horen.
Had al respect voor je, is alleen maar gegroeid.
Hou je haaks!
Groeten, Sietze, Aly en de kids